Menu

Onze telefoondiensten

Telemarketing: een ruim begrip. Ook voor Brightline-Teleservice. Dat blijkt wel uit het brede scala aan opdrachten dat we krijgen uit uiteenlopende branches. Wij ondersteunen organisaties in hun missie om van betekenis te zijn voor de maatschappij. Als relatiegerichte verbinder tussen organisatie en klant gaan we telefonisch het gesprek aan.

Brightline-Teleservice biedt de volgende diensten:

  • Bellen voor goede doelen: bij Brightline lopen we warm voor organisaties die bijdragen aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie.
  • Nabellen/follow up: een vorm van telefoondiensten die bijzonder lonend is, is nabellen. De respons op een mailing, uitnodiging of een beurscontact is zoveel hoger als er daarna telefonisch contact wordt gelegd.
  • Klanttevredenheid meten: niemand die beter weet dan jouw klant wat er goed gaat in jouw organisatie. En wat voor verbetering vatbaar is. Daar heb je echt geen dure consultant voor nodig.
  • Agenda’s vullen/ acquisitie: jouw accountmanager of relatiebeheerder wil natuurlijk niets liever dan zoveel mogelijk bij nieuwe klanten aan tafel schuiven. Wij vullen hun agenda’s met kansrijke afspraken.
  • Actualiseren van adresbestanden: een praktisch middel om jouw communicatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En om meteen persoonlijk contact te houden.
  • Stemcoaching: Mogelijk wel iets voor jou of je werknemers als mensen je bijvoorbeeld vaak maar moeilijk kunnen verstaan. Al dan niet aan de telefoon.

Hoe kunnen we jou helpen?

Met een campagne zoals we die hier beschreven? Of met een andere vorm van telefoondiensten? Laten we samen jouw wensen en onze mogelijkheden bekijken. Neem je contact met ons op?